Bangladesh

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Bangladesh

Продаје се некретнина у Бангладешу

Бангладеш, смештен источно од Индије у Бенгалском заливу, држава је у Јужној Азији са густом вегетацијом и бројним воденим путевима. На јужној обали, Сундарбани, огромна мангрова шума која се дели са истоком Индије, је место где живи бенгалски краљевски тигар. Граничи се са свим странама са Индијом, с изузетком малог дела, на крајњем југоистоку, где граничи са Бурмом; јужно је окупан Бенгалским заливом. Главни град му је Дхака.

Изненадна урбанизација у Бангладешу најбоље се може описати изразом урбанизације. То је облик урбанизације који не води паралелном расту економије или индустрије, већ је резултат огромног броја људи који се селе у градове из руралних подручја и траже имовину на продају у Бангладешу. Међутим, овај феномен је подстакао путовање на тржиште некретнина у Бангладешу. Индустрија је преузела одговорност да обезбеди смештај све већем броју становника града.

Сектор некретнина је пресудан сектор који има различите мултипликативне ефекте у економији. Сектор некретнина ствара највише послова након пољопривреде и одевне индустрије. У последње две деценије, сектор некретнина је допринео 8,24% укупном БДП-у Бангладеша.

Купна моћ Бангладеша током последњих година бележи пораст.

Повећање трошкова живота довело је до велике потражње за куповином станова и имовине на продају у Бангладешу. Већина људи жели купити стан како би покушала побјећи од високих прихода. Поред тога, цене станова пале су за 20-30% у последње 4 године.

Улагања у некретнине су последњих година у порасту. У Бангладешу је БДП порастао на 30,27% у току 2016-17. Ово је повећање у односу на 29,65% претходне године.

Сектор некретнина у Бангладешу тренутно се претвара у важан део земље. Сектор некретнина такође гарантује раст различитих сродних индустрија и зато ствара много радних места за људе. Показује велики потенцијал да буде занимљива прилика за инвестирање.

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 27856

Prodaja Пољопривредно земљиште, Bangladesh, Dacca, Dacca, dacca

Reserved negotiation
Prodaja
Пољопривредно земљиште

120000 m²
земљиште на продају
Ово је луксузни 1600 квадратних стопа стан у срцу локацији престонице Бангладеша, у понуди за продају. Тренутно је изнајмљен и пружа лепа прилика улаг...
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB